30 Juni

Heej, idag och igår har jag bara slappat så jag har inte så mycket att skriva om.. men elle och evelina ska kanske komma ikväll så det blir kanske roligare då. Jag längtar hem just nu för det börjar bli ganska lång tråkigt här nere i småland. Saknar alla vänner och familjen, men det är bara 4 långa dagar kvar tills min mamma och min syrra julia kommer ner hit. Vi ska fira min mormors födelsedag då. Jag har inga bilder just nu eftersom jag bara slappat, men jag ska ta lite bilder ikväll om tjejerna kommer och jag lägger nog in dom imorron då. Nu finns det inte mer som jag kommer på att skriva om. Men jag ska skriver nog imorron eller kanske mer ikväll.

Ha det bra! <33  

28 Juni

Heej, idag har jag varit på stan med min mormor. Jag har köpt två par skor. Jag älskar verkligen att köpa skor <33
Vi hade det mysigt och åt lunch på en pizzeria. Vi var också på en sekenhandaffär eller vad det heter och jag hittade en jätte söt tröja för bara 39 kr. Sen så åkte vi hem och jag låg och slappade och läste ut min bok. Den var verkligen bra, den heter flyga drake. Sen så har jag inte gjort så mycket mer. Jag har ätit middag. Vi grillade, jätte gott :)  Och nu sitter jag här och skriver..



Ett av mina par skor som jag köpte idag. Litet galet köp, men dom är ju så fina. <33



Mitt andra par som jag köpte. Dom är ju också så söta. <33


Mormors fina trädgård :)


Nu har jag inga fler fina bilder. Jag ska försöka skriva imorron också.. :) <33


27 Juni

Heej, nu är jag i småland. Det är därför jag inte har skrivit på väldigt länge. Jag har gjort så himla mycket här nere. jag har firat midsommar och som vanligt var alla as fulla och roliga. Jag träffar alla midsommar kompisar här nere som vanligt. Träffar dom typ en gång om året, men vi har det alltid roligt. Jag har tagit massa bilder som jag ska lägga in.
Juste vi tjejer spelade kort mot några killar och vi slog vad. Om vi vann skulle vi få sminka dom och vi vann. Så jag har massa fina bilder på killarna när dom är sminkade.
Jag har badat massa här nere och bastat, det är verkligen mysigt här. Det enda dåliga är att jag saknar alla vänner <33
Jag har ju firat midsommar här och det var som vanligt massa roliga lekar och tälingar. En tävling var att laget skulle fixa sig efter det land man var, mitt lag var italien och vi vann. Vi var målande i ansiktet och hade gjort stora flaggor. Och juste på fotbollsmatchen som sverige förlorade hade vi satsat på att dom skulle vinna och målat oss gula och blåa i ansiktet och vi hade bestämmt att springa flera varv på gatan där vi bor. men vi förlorade ju , men vi sprang faktis ett varv en då och sjöng typ ´´vi tar dom nästa år´´ och ´´we are the vinner we are the best, även fast vi loosa så e vi ändå bäst´´. Det var jätte kul och sen så sprang vi och badade.


En fin bild som jag tog när jag satt på bryggan.



En söt bild på Julia och Rocky. Det är Malins hund, den är jätte gullig :)



Malin, elle och julia. Vi målade sverige flaggan i ansiktet, synd att sverige förlorade. Vi trodde det var omöjligt för dom att förlora med en så bra hejarklack som vi .. <33



En bild på fredrik och kevin när dom är sminkade.. visst är som söta! Juste vi tvingade kevin att raka sig, haha.



Malin, elle och evelina <33

   vii <333   alla smålands vännerna <33

nu har jag nog inga fler bra bilder och ja vet inte vad jag ska skriva mer.. men vi får väll se när jag skriver nästa gång.  <33



13 Juni


Heej, idag har jag haft skolavslutning. Det var ju ganska långtråkigt. Sen typ badade jag med maja<33. Det var verklligen svin kallt. Och nu ska jag sova hos maja och vi ska kolla på skräckfilm, jag kommer dööö..



Issa och Sophie <33  Dom kramar varandra, ja e faktis avis.. <33



Min söta älskling <33



Mina två fina älsklingar, skulle aldrig klara mig utan er<333



Emelie kramar Carin.. :)



Sophie kramar carin.. det är kram kalas :)



Mina söta vänner <33



Våran fina tavla i klassrummet.. :)



Majas fina dukning när vi åt lunch hos henne :) <33



Majas fotspår när vi hade badat i det svin kalla vattnet..  usch, jag frös ihjäl :D

Nu ska jag hem till maja så jag hinner inte skriva mer.. men vi hörs imorron:) <33





12 Juni


Heeii, idag har jag typ varit i skolan. Men vi städade typ bara våra skåp och fick sluta. Då åkte jag till täby med freddie och maja och vi shoppade lite. Jag shoppade 2 par skor och kort, freddie shoppade en tunika, kort, lösnaglar, ljus och choklad, maja köpte bara kort. Sen åkte vi hem och jag och maja var hos mig, men gick till freddie för hon typ var rädd för ngt. Hon hade sett en skräck film häromdagen och det hade ring ngn där och så gjortde det de till freddie.. Sen så var vi typ bara där och chillade.
Sen så klippte min syrra mig när jag kom hem. Inte så mkt asså bara topparna. Jag ser typ ingen skillnad.



Korten jag köpte. Ska ge alla tjejer i klassen ett varsitt. :)<33



Ljuset freddie köpte som hon ska ge till Carin. Våran mentor.



Freddies lösnaglar.. :)



Ett par skor som jag köpte. Är dom inte söta.. ?



Ett annat par som jag köpte. Dom ser faktis bättre ut när jag har på mig dom. :)



Tunikan freddie köpte på hm. Jag har faktis en lika dan.. fast svart. <33


Nu har jag inga fler bilder och jag orkar inte skriva mer.. :) <33




11 Juni

Heej, idag var jag i skolan och vi hade inga lektioner. Först så spelade vi brännboll mot en annan klass, men vi förlorade. Jag var inte med, men hejade på alla :) Sen typ hade vi fem kamp, jag var inte med där heller och jag vet faktis inte vem som vann. Sen så åt vi och sen så såg vi på film och åt godis i vår matsal.
Efter det slutade vi och jag, julia och maja åkte till täby. Där shoppade jag hårband, platt¨ång och ring, julia shoppade plattång, örhängen och armband, maja shoppade klänning, hårband och ring.
Sen så åkte vi hem och provade våra avslutnings kläder tillsammans och tog massa bilder.



Emelie sitter och äter godis när vi tittar på filmen. Vi kollar på Juno. Den var faktis bra tycker jag allafall.



Här är de fina ringarna maja och jag köpte.



Majas fina klännig som hon köpte på gina. Den var så gullig när hon hade den på sig.



Det var typ det vi köpte. Det var bara saker vi ska ha på avslutningen. :)



Maja och jag försöker se snygga ut i kameran med våra avslutnings kläder.
 



Några bilder jag och maja tog med våra klännigar. Visst är vi fina.. :)



Vi tillsammans föraltid! <33



Bilder jag bara tog :)


Nu har jag inga fler bilder och orkar inte skriva mer..  Vi får se vad som händer imorron :)<33

10 Juni

Heej, idag var jag och klassen på grönan. Det var ju skojjigt. Jag gick med Issa, emelie, hille, moni och sophie och vi hade det roligt. Vi åkte massa roliga karuseller.



En bild som jag tog när jag åkte typ lilla frittfall eller vad den hette. Den var faktis rolig.



Hhaha.. jag och issa i spegel huset. Vi ser ju lite roliga ut :)



Emelie går i roliga huset trappan.. :)



Lite andra bilder som jag tog på grönan och på vägen dit på tåget.

Nu kan hinner jag inte skriva mer, ska kolla på fotboll.  Ha det bra.




9 Juni

Idag har jag varit hos min lärare för hela klassen skulle dit. Vi åt och skulle ha badat, men det var för kalt. Vi körde kubb där och det var faktis kul. Hade inte kört det på 100 år :) Sen när vi hade varit där cycklade jag, Issa och Nathalie och badade på fiskartorpet. Eller det var bara jag och Issa som badade, men allafall vi var allafall där och hade det trevligt. Sen så cycklade vi hem till issa och gjorde typ inget spec. Jag låg i issas säng och läste ngn djur tidning. Sen så cycklade jag hem och åt och sen träffade jag issa och maja och vi gick och badade. Vi myste på fiskartorpet och top massa fina kort.



Fin bild när vi spelar kubb. Nathalie, hille, sophie och emelie. Sötnosar <3
Vi spelade och mitt lag vann en gång och sen när vi bytte lag förlorade miit lag.



Nu är vi i köket hos min lärare för att dricka vatten. Vi blev lite törstiga efter det vi hade gjort. Vad det nu var. Det är elin, emelie och issa som är med på bilden och dricker vatten med is i. Min lärare hade en sån här grej i frysen så det kom is. Haha..



Issa och jag har springtävling på vattnet.. Jag leder:) 



Juste jag åt jordgubbar med mjölk. Jag tyckte bilden jag tog såg så god ut så ja ville lägga ut det.


Nu orkar jag inte lägga ut fler bilder. Men vi får se vad som händer imorron.

8 Juni

Idag har jag inte gjort så mkt heller. Men jag gjorde lite saker på kvällen allafall. Jag var med issa och badade ett litet tag, sen skulle jag typ hem och äta. Sen gick jag, Julia och Issa och badade. Vi skulle gått till fiskartorpet, men sen gick vi till badholmen, men vi tyckte det var för äkligt där. Så vi gick tillbaka och detta tog 1 timme. Sen så badade vi till slut på fiskartopet.



Jaag sitter här och tar det lugnt. Issa tyckte det skulle bli en fin bild om jag satt här. Men problemet är ju att jag är på bilden, annars skulle den nog vara fin :)



En suddig bild på Julia och Issa. Haha. Juste dom är de nya bärstisarna. Typ samma humor. Samma tråkiga humor som att dra upp min klännind. Jätte kul ja, eller inte. :) Älskar er  allafall.
 


En annan fin bild på sötnosarna. Fast Issa verkar inte uppskatta att jag tar bild. :) Men det får hon leva med att jag lagt ut den här bilden.

Sen gick vi hem. Men det var lite mysigt med er tjejer. Ha det bra ni som läser det här också :)


 


7 Juni


Idag har jag inte precis gjort mycket. Jag har slappat hela dan och myst hemma.



Bara en bild som jag tog idag. Det är min baksida. Den är varm idag också.



Mina söta älsklingar Leo och Keso. Leo är typ as stor, men han kommer bli större. Han är typ värdens största tamkatt. Dom är så gulliga. Dom ligger ute och busar med varandra.



Till lunch gör min mamma goda våfflor med sylt och glass. Dom var väll goda.

Sen gjorde jag inte så mycket. Slappade bara. Vi får se om det kanske händer mer i morron.

6 juni

Är och badar med Line, Moni, Maja och Julia. Vi är vid reningverket, vet inte vad badet heter. Vi badar och hoppar från bryggan. Line och Moni hoppar först. Sen hoppar Maja.



Maja hoppar och jag står på bryggan. Det är Julia som tar kortet.



Jag hoppar. Det ser ju lite roligt ut. Maja är i vattnet och väntar på mig. Jag vågade typ inte hoppa om det inte var någon i vattnet. Jag är lite feg.



Sist hoppar Julia. Hon hade typ inte ens tänkt att bada, men typ innan vi skulle gå ville hon bada allafall.


Sen måste vi typ gå för Maja ska till sin mamma och jag och Julia till stan. Moni och Line vet jag inte vart de skulle.
Men allafall jag åker till stan med min mamma och köper avslutnings klänning, skor och bh.



Min klänning och min bh. De ska jag ha på mig på avslutningen.



Mina söta skor som jag ska ha på avslutningen.


Sen på kvällen var jag med Issa. Vi gick typ en promenad sen kom Line och vi gick till henne och hoppade trampolin. Sen så skulle vi hem.



5 juni

image5

Jag och Maja tänkte att det skulle vara lite mysigt att lägga sig ner på marken :)

Jagimage4

Snyggingar vi är dah. Juste Maja hittade sin nyckel. Hon hade letat överallt och den var borta i typ 2 veckor om inte mer och så hittade hon den i ett fack i sin väska. Typ det ända stället hon inte letat på. Hon blev typ överlycklig.
Jag prövar bara Majas fina ksss tröja.

Jaag

Jag badar. As varmt eller ganska varmt. Jag och maja har verkligen kul.
Maja

Maja och jag är på fiskartorpet. Vi badar och har det mysigt. Maja hoppar och det ser ju lite roligt ut! Det är typ as varmt i vattnet eller det är typ 19 grader.

RSS 2.0