30 december. <33

Heejsan :) jag har inte haft tid att skriva för jag har gjort mkt den här veckan :P I söndags så var jag på bio med syrran och emelie, vi såg ''vi hade iaf tur med vädret igen''. Ärlig talat, as tråkiig. Inget att se. Igår så var jag och shoppade i täby med emelie och köpte massa skit till nyår :) och idag ska emelie komma hit och vi ska pröva våra nyårs grejer :)


GOD JUL!! :)

God Jul everyone :) Idag flir det jul firande hos farmor och farfar. Vi åker dit vid ett och är typ där halv tre :) Då kollar vi på kalle anka antagligen. Sen blir det väl en lång dag till vi får våra julklappar. 

                                         



Syrran fixar frulle :)<333


Puss & Kram & God Jul :)<333

21 december :)

Heejsan svejsan :) Igår så var det en lugn kväll med maja. Vi var hemma hos henne och kollade på film sen drog jag hem. Asså jag är sååå himla trött så jag tror jag typ kommer döö snart. Idag har jag varit såå lat och bara slappat och jag mår piss just nu. Jag vet inte ens varför. Det känns bara som om ALLT är fel och jag kan inte göra något åt det. Inte nu i alla fall. Jag har typ suttit hemma idag och tänkt på varför jag föddes, men jag kom inte på någon anledning precis. Jag är typ deppig idag. Jag vet inte riktigt varför och nu sitter jag och äter peppisar och hoppas att jag kan bli snäll :P



Jag och min älskade leo :)<33



Min älskliing leo igen :)<333


Puss och Kram, <33


20 december :)

heejsan alla , om det nu finns några som läser :P Igår var det avslutning, WOHO :P Jag slipper skolan i nästan 4 veckor :) Jag ska ju till thailand. Igår kväll så var jag med Maja och Emelie och vi hade det jätte mysígt. Vi gjorde väl det vanliga vi brukar göra, alltså typ nada! men vi hade det trevligt i alla fall. Idag så har jag fixat pass för mitt har gått ut och tagit spruta för typ hepatite A eller vad det heter. Och så åt jag lunch med mamsen och syrran. Det var jutrevligt, vi förberedde oss för resan och käkade thaimat :) Super smarrigt. Just nu sitter jag bara hemma och käkar godis, det är smarrit :P Jag får se vad som händer ikväll :)



Jag, emelie och maja :)
Jag prövar pm blixten har gått bort, jag stog säkert i en kvart och försökte få bort den, men jag lyckades inte :P



Maja haha :)<333



Maja & Emelie dansar typ <333



Älskliingarna :)<333



Mamsen och syrran :)<333

Puss & Kram <333

17 december :)

heejsan, nu sitter jag i skolan och har så kallad franska. As trååkiigt. Men jag har inte orkat skriva här, har inte haft så mycket att skriva om. Men nu är det i alla fall snart jul. Bara en vecka kvar lixom. Jag börjar strässa lite, har några julklappar kvar att köpa, men jag har inga pengar :/ Men i januari så kanske jag ska utomland, till något varmt ställe. Hoppas vi kommer i väg :) Och i sommar så ska vi antagligen till Italien, till mina kusiner. Det kommer bli roigt, jag längtar. Men det är ett tag dig som sagt. Nu i jul ska vi vara hos min farmor och farfar och det är alltid lika mysigt där. Förra året så var vi hemma och det var faktist den sämsta julen ever.

Puss och Kram <33

8 december<33

heejsan, idag var det skola igen.. :/ och maja kom tillbaka <333
Jag tänkte bara påminna er att det bara är 16 fucking dagar till julafton och 11 dagar till jul lov.
Snart kommer ju tomten :)
Men jag har än så länge bara köpt två julklappar, till lillasyrran och till min mamma.
Så det är dags att börja :)
Måste köpa till mina kompisar för vi ska ha någon dag nästa vecka som vi ska ge julklappar till varandra.
Det blir väl hos farmor som vanligt som vi firar jul, men det blir alltid riktig julstämning då.
Och jag har redan ätit upp min julkalender med lite hjälp av martiin.. :/
Jag var choklad sugen :P



Min älskade tomte :)



Chokladkalender<3333

Puss & Kram <33




2 december:)

heejsan, idag var det vanlig dag i skolan.. Och nu är jag hämma och emelie är här. Fast hon sover typ :P Jag sitter i alla fall och kollar igenom gamla bilder från webb kameran, så jag kommer lägga in någora roliga och söta bilder :)



Mamma & Julia, sorry julia.. men jag var tvungen, du är ju jätte gullig :D<333'



Mamma & Julia lipar :)<333



Söta lillasyster :)<333



Jag prövade vår dåliga webb-kamera :D<33


Puss och Kram <333

RSS 2.0